åh heliga natt

nu sitter vi här, jag och confused.com ocvh väntar på domedagen, nej domedagskvälleN
kan berätta att vi precis fått igång huset med el och så igen, vi har dock inget varmvattnet så man fick ta sig en dusch i kallt vatten, det är nog den värsta tortyren jag vet. iaf top 5. he he
nu väntar en kalasmåltid på nusi dusi. argh jag pallar inte.

nåväll, ibland måste man göra saker som man inte tycker om.
alldels för ofta tycker jag. för att bli på bättre stämning så kollar vi superbad klipp och skrattar lite.
"she wants my dick in an out her mouth"
"you know when girls say; argh I soudlnt be  so shitfaced last night, i shouldnt fucked that guy"
WE CAN BE THAT MISTAKE

åååååååååååååååh denna humor!
finns det något roligare än nördiga töntar som vill förlora oskulden?
nej.

nu.väntar.the. time.of.our.life/ anna och emilia

Och nej...jag har inte vunnit på Triss. Tänkte bara klargöra det redan nu. Tyvärr...

hihi

Plötsligt händer det....

Hej, hej hallå dagboken! Nu sitter jag här och ser förmodligen ut som om jag har sålt smöret och tappat pengarna. Men det är helt okej för jag börjat mitt nya liv med ett nytt jobb! Idag var min första dag på "Run and Become". Det är en sportaffär, med allt från 1648 olika löparskor, träningskläder, klockor, strumpor och sånt där mysko träningspulver...? Det fanns en del snälla katter där faktiskt. En av dem var en dansk tjej i min ålder som också precis börjat. Och jag förstod vad hon sa när hon pratade engelska! DET händer inte ofta mina vänner, för danskar kan inte prata engelska? Det är en verbal omöjlighet. Det är som att deras stämband, eller munnen i allmänhet, inte är gjort för det. " Waat did yu löön in skuul tudey"? No offence kära landsmän, men sanningen gör lite ont ibland. Men denna tjejen fixade detta utmärkt, så det går ju....., bevisligen.
     Det är ingen hemma. Mina amigos är i Notting Hill, medan jag nästan avlider av rastlöshet. Well, well cykelställ. I helgen kommer Annas kusin Mia och säger "hej". Det ska bli kul. Vi "the gang" ska gå och äta middag på "Nussi Dussi", som Elin säger. Fast egentligen heter det "Nusa Dua", men "Nussi Dussi" är roligare. I can`t wait! Men det är trots allt bara måndag idag, så jag får hia mig lite, som min fader hade sagt åt mig. Snart ska jag sussa för jag ska upp typ en timme innan solen. Det var inte lätt idag. Så tidigt har jag aldrig varit uppe i London, men det är tydligen väldigt många som är, för när jag kom till stationen fick jag vänta på 3 tåg innan jag kunde gå på ett. Ibland är det inte konstigt att folk hamnar i "gapet", för folk blir helt galna. Trängs och har sig. Nu ska jag krypa till kojs. Ha det bra. Over and out!
/EMILIA RUSSIN
     
    

If I was a rich girl...

om jag var snuskigt rik,
eller nej inte snuskigt rik. bara rik
eller nej inte ens det, bara hade en fast inkomst hade jag gjort följande,
* köpt den himmelska parfymen på body shop för 14 pund.
* klippt mig, och färgat håret ca 40 pund
* ätit en ordentligt mål mat, förrätt, huvudrätt, efterätt, ca 30 pund
* gå och se black kids ca 15 pund
* ta en runda på beyond retro ca 100 pund hehe
* köpa filtar
* köpa ett underställ
* köpa en ny vinterjacka
* köpt böcker

festat en hel jävla natt i shoreditch.
HAHA

möjligheterna är oändliga, våran inkomst är begränsad!

nu ska vi till svenska kyrkan, ve och fasa!

LATER/ VELMA

Fo shooo, we will get it fo sho...

Halli hallå! Här är en liten uppdatering av livet vårt. Igår tvättade jag hela dagen. EN maskin. Det tog nästan 4 timmar! Jag måste ha gjort någonting fel, frågan är bara vad? Alltså han inte min lakan och allt sånt torka, så jag ägnade kvällen åt att sitta i mitt påslakan men en fön. Det fungerade ganska bra, förutom att mitt hår fastnade i fönen ja, x antal gånger. Det var faktiskt väldigt skönt, eftersom jag precis hade ducshat i kallvaten och fortfarande hade schampo kvar i håret. Well, well cykelställ.....
         Idag har jag och Anna varit på en intervju på en resturang ganska off, eller ja, sådär märkte vi sen. FDet finns en betydligt smidigare väg dit än den vi tog. Såklart. Det tog max 6 minuter. Så resten av dagen har vi flytit runder lite här och var. Nu kom vi precis hem. Klockan är 20.35 och när vi entrar dörren möts vi, eller snarare sagt, stormas vi av en stank som inte är av denna världen! Äeh jag kan inte förklara hur det luktar, men vi säger som vi alltid gör i det här huset; "Håll andan, lev länge!", för så är det. Det tränger sig till och med in vi för rum som för övrigt luktar paradis. Vi gör så gott vi kan med doftljus och nytvättade kläder som hänger på tork. Mumsi mumsi. Men nu funderar vi seriöst på att tejpa för dörrspringan för det osar MÖÖÖG. Grejen är bara att det blir lite problem med att transportera sig, så vi dissar nog den iden. För snart är vi i behova av lite föda i form av soppa, så tjingeling på er så länge! Nu ska vi hålla andan för att leva länge....!
/ EMILIA RUSSIN

sunday, bloody sunday

wazzup gansthas?
jag och confused.com sitter och tar igen oss efter helgens bravader,
emilia förtär glass, jag flingor. så vad har vi gjort idag?
vaknade vid tolv, gick upp vid ca halv sju, tog en promenad och köpte glass+chips.
sen har vi suttit och stirrat rakt ut i luften.
elin är i sitt älskade camden, så det är bara vi+2 bangladeshare som är i hushållet.

jag kan även säga utan att vara rasistisk eller något åt det hållet att jag hatar bangladeshare!!
jag hatar deras mat, hur dom luktar, hur dom beter sig, deras musiksmak och deras totala brist på respekt eller empati.
jag ska aldrig någonsin åka dit, den tanken kommer aldrig falla mig in.
men visst, de är ganska skrattretande ibland, och lite söta när deras engelska totalt havererar.
men. min slutsats, jag gillar inte våra housemates. och speciellt inte luktan som florerar överallt i huset förutom på mitt och emilias rum. för böveln.

så vad bjöd helgen på? fredagen börjar med att jag och emilia drar på guidning genom london, dock kände vi oss väldigt turistiga och förlöjligade så vi smet efter ca en timme. sen var jag på dejt? med en rörmokare(min pappa är stolt)
elin och confused.com skulle ta det lugnt med ca kl 2200 får jag ett fyllesamtal av en emilia som säger åt mig att komma till brick lane. jag tackade nej och gjorde soho osäket istället.

lördagen fortsatte i samma spår, denna gången var jag på brick lane och drack jägermeister, varför vet jag ej. emilia och elin befann sig i camden till emilias stora förtjusning. när jag kom hem hade jag ett djupt samtal med didokillen sen sussade jag. halv sex blev jag väckt. tack ska ni ha mina barn

nu väntar doftljus och fortsättning på vår miserabla bakisdag.

adjö/ anna

Gröööön Tubooåårg Mads!

Halli hallå! Jag har inget att göra. Väntar på anna som befinner sig i badrummet. Idag ska vi åka till Shoreditch. Vi har precis klämt chokeeelaaa som vi införskaffade igår på Ikea. Vi är inte redigt kloka. Jag och min rumsvän Anna åkte igår i över 2 timmar för att komma till detta ställe och köpa massa godis och äta en korv. Den perfeckta avslutningen på dagen, haha. Trevligt, trevligt. Annars händer det inte mycket. Man har väldigt mycket tid över för att filosofera. Och bli nostalgisk. Jag kom att tänka på den lille Emon härromdagen. I miss my mistah lovah lovah!!! Gud ja.
Och Elin är i sitt älskade Camden, HAHAHA. Jag och Anna har tydligen enligt Elin inte förstått tjusningen med det stället, för vi har inte varit i "det riktiga Camden". Det är så roligt. Elin kan vara helt borta, typ i ett sovande stadie, och så fort man säger "Camden" så flyger hon upp!! "Camden...?". haha

För övrigt kan man roa sig med att titta på Kvarteret Skatan för det mesta. Klippet "Dansken Mads" toppar ligan by far. Så det tycker jag att ni ska kolla in om ni vill ha er ett gott skratt. Nu ska jag pyssla med lite andra saker, men ha det supah till det att vi ses nästa gång. Chipp!!

/EMILIA RUSSIN

kanske bara för att jag är lite skrockfull!



fan vad snygga vi var den dagen vi lämnade sverige för ett nytt liv!
nu sitter jag i sverige igen och njuter av bekvämligheter, inte fy skam

see ya/ velma

Hurra för januaritider!

Jaha, nu är det alltså 2009. Gott nytt år till alla förresten! Jag kan inte förstå det? Det känns både bra och...mindre bra. Visst, ett nytt år=nya möjligheter, men samtidigt kan man inte låta bli att få lite ångest över allt man inte hunnit med att göra. Fast ändå, tänk hur mycket man har gjort som man inte trodde att man skulle göra. Som till exempel, nästan bli uppeldad av en gasspis, (eller vad man nu kallar sådana, gasolspis kanske..?) jagat möss med stekpanna och hårspray mitt i natten. Delat hus och korridorer med ex antal pågaspolingar från Bangladesh. m.m, m.m. Jag och min käre rumsvän " den förlorade beatlesmedlemen" även kallad Anna, har kommit på att vi är rätt nöjda bara det här kommande året blir "decent". Och det är nog förmodligen bara hon som förstår vad jag mernar..?
Nu när det ändå är ett nytt år, tänkte jag passa på att göra en liten undersökning angående den här bloggens läsarkrets. Hur många är ni egentligendär ute..? Ni kan väl "kommentera" lite grann så att vi på "redaktionen" kan få en någerlunda uppskattning av antalet. Och nej, det är inte svårt, bara klicka på kommentera, skriv, och klicka på skicka. Tror jag, hihi?
Nu säger jag hej svejs så länge, så ha det alla tiders!

/ EMILIA RUSSIN

RSS 2.0